Handelsbetinglser for Unikke Rum
Generelle oplysninger Unikke Rum

Prins Valdemars Vej 29
2820 Gentofte
Danmark
CVR: 37458635
Tlf.: + 45 42 15 06 20
E-mail: mette@unikkerum.dk

 

Køb af varer online  

På Unikkerum.dk kan bestille varer online hele døgnet. Når du handler på nettet har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du har forespørgsler til varer, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 42150620 eller på e-mail: mette@unikkerum.dk

Unikke Rum modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner og incl. moms.

Hos Unikke Rum tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i prisene uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Levering Unikke Rum afsender dine varer inden for 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling.

Tjek venligst din ordrebekræftelse, når du modtager den – har du valgt den rigtige variant, og har du påført den korrekte leveringsadresse?

Hvis du ikke har skrevet fyldestgørende adresse – eller opgiver en forkert adresse, eller ikke får hentet pakken på posthuset eller i pakkeboks, vil vi få din pakke retur fra Dao. Vi vil derfor opkræve beløbet for portoen, som fratrækkes det beløb, der refunderes, samt porto hvis varen skal sendes igen.

 

Reklamationsret Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
Du skal reklamere ved at kontakte os via mail til mette@unikkerum.dk eller telefonisk på 42150620 i tidsrummet 8-16. Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Vi sender dig hermed et link til en postblanket, som du kan printe ud og sætte på emballage med varen, du ønsker at reklamere over.
Vær venlig altid at kontakte os pr. mail eller telefon ved reklamationer.Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :Unikke Rum, Prins Valdemars Vej 29, 2820 Gentofte.

Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav.

Refusion  

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og vi igangsætter i løbet af 8 dage tilbagebetalingen af det beløb, du har indbetalt hos os ved købet, hvis vi vurderer, at varen er uskadt.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

 

Fortrydelsesret Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på enten mail til mette@unikkerum.dk eller tlf.: +45 42 15 06 20 mellem klokken 9-16 på hverdage. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Varer undtaget fortrydelsesretten Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

–       Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

 

Returnering Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket i original emballage, så vi kan gensælge den. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.
Vi kan ikke påtage os, at hente varer på posthus e.l., derfor kan varer, der ikke sendes direkte til os, ikke anses som at være leveret retur. Derfor skal du hvis du sender en pakke retur vælge MED omdeling. Du bedes vedlægge/medbringe en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, når du returnerer en vare, så vi ved hvem der sender os varen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Tilbagebetaling  

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennmføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Gaveindpakning Skriv “gave” i bemærkningsfeltet, så sørger vi for at pakke varen ind. Husk at notere om det drejer som om én eller flere varer.

 

Persondatapolitik & Cookies
Oplysninger For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alle data behandles iht. Persondataloven.
Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Unikke Rum og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvilkling af internetttet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden.Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang Ejer af Unikke Rum, Mette Kirstine Brinch, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til Unikkerum.dk videregives eller sælges på ingen måde til andre, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Anmeldersite Vær opmærksom på flg.:

Såfremt websitet betjener sig af et anmeldersite, betragtes dette som videregivelse af oplysninger til tredjemand. Dette SKAL oplyses her og angivelse af HVEM oplysningerne VIDEREGIVES TIL.

Indsigelse & indsigt Som registreret hos Unikke Rum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Unikke Rum via  e-mail mette@unikkerum.dk
Klage Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mette@unikkerum.dk.

Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til et relevant nævn på området.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk. 1.

ODR Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først;http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies En cookie er en llile data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.

Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.

Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På Unikke Rum anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan  blive forbedret. En teknisk funtionalitet, der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering