Infinity Bags – geniale til rejsen

stolbjerg-rejseBag designvirksomheden Stolbjerg Copenhagen står Frederikke Xenia Stolbjerg og hendes mand Anders Sandberg. Ideen til Stolbjerg Copenhagen blev født, da familien i 2015 var på en tre måneder lang rejse i Asien. Med behovet for en funktionel løsning til opbevaring og transport af familiens tøj på rejsen, havde parret fået lavet en prototype på Infinity Bag hos en lokal thailandsk skrædder. Som parret selv beskriver det, lå det herefter lige til højrebenet at kaste sig ud i at starte Stolbjerg Copenhagen.

Med bind for øjnene, mod i maven og verdens bedste makker ved sin side, føltes det som det eneste rigtige at gøre. En aften skålede vi i en Singha, tog hinanden i hånden og lovede at vi skulle følge vores drømme. Også når rejsen var slut”.

 

Infinity Bag er en super cool opbevaringstaske med foldefunktion i lys kanvas og kernelæderdetaljer. Skal man på en rejse eller forlænget weekend er den genial i og med, at man kan inddele sit tøj i små rum. Når man når frem, folder man tasken ud og hænger op. Man kan hermed nemt finde sine ting og slipper for at skulle pakke ud og sammen igen.

hanging-rack-stolbjerg-copenhagen-1Udover Infinity Bags designer og producerer Stolbjerg Copenhagen accessoires og interiør i høj kvalitet, hvor det enkle og funktionelle forenes i et æstetisk udtryk. Størstedelen af produkterne er håndlavede og danskproducerede, og der er en stor forkærlighed til naturen og dens ærlige materialer som træ, læder og bomuld.

Find Infinity bags hos Unikke Rum her