Boligstylist Mette Kirstine Brinch

Boligindretning, styling & artikler

Unikke Rum tilbyder:

  • Boligstyling og indretningshjælp til virksomheder
  • Privat indretningshjælp af enkle rum eller hele hjem
  • Styling af showroom eller messer til virksomheder
  • Produktstyling til PR materiale og reklame
  • Artikler til boligmagasiner
  • Tekster til SEO, nyhedsbreve og webshop

 

Lidt om ejeren af Unikke Rum

Jeg hedder Mette Kirstine Brinch og har mange års erfaring med boligindretning. Lige fra jeg startede med at indrette mit værelse med en pink Futon sofa, jeg nøjsomt selv havde sparet op til dengang i 80erne, til i dag hvor jeg lever af at yde indretningshjælp og styling til erhverv og private samt skrive artikler til boligmagasiner.

Jeg er uddannet Cand.ling.merc. Italiensk og kommunikation, men skæbnen ville, at jeg kom til at arbejde med boligindretning. Heldigvis, for det er min helt store passion, og jeg er som en fisk i vandet i det kreative og visuelle univers.

Jeg elsker at trylle med farver og ting, eksperimentere med nye udtryk og stilarter og finde den helt rigtige stemning frem, når jeg hjælper folk med at skabe deres drømmehjem. Hver indretningsopgave er for mig unik og spændende, uanset om det drejer sig om en enkel stue eller et større projekt i en virksomhed.

Efter en del år i indretningsbranchen stiftede jeg i 2016 Unikke Rum, da jeg ønskede mit helt eget univers inden for boligstyling og indretning. 

Læs mere om indretning til virksomheder her

Læs mere om reklamestyling her

Læs mere om indretning til private her